Program

Påmelding rally/LP

Påmelding pizzakveld

Velkommen til rasetreffet 2016

Velkommen til årets rasetreff, 5.-7.august på Hunderfossen!

 

Styret og arrangementskomiteen inviterer dere alle til årets innholdsrike rasetreff på Hunderfossen. Med vakker beliggenhet rett nord for Lillehammer ligger Hunderfossen Hotel og Resort har vi alle forutsetninger til å få en trivelig helg i sammen. Rastetreffet et tilbud til alle med dansk/svensk gårdshund. Vi har årets rasespesial hvor det deles ut stort Cert og denne utstillingens BIR og BIM her er vel kanskje den som er mest stas å vinne siden konkurransen er så stor. Dommer i år er Lars Adeheimer fra Sverige.

Et rasetreff er imidlertid langt mer enn utstilling. Det er gjensyn med gamle venner, nye vennskap stiftes, gode historier skal fortelles og latter og moro er en stor del av treffet.

Vi arrangerer uoffisielt klubbmesterskap i LP og RL med staselige pokaler til vinner. Hundesprinten er et høydepunkt for mange, vi skal dele erfaringer og alt dreier seg rund den lille hunden med det store hjertet som vi alle er så uendelig glad i.

 

Barn og hund

For mange barn er dette debuten i ringen. Her handler det ikke om hvem som har den fineste hunden, men samspillet mellom hund og handler. Vi kårer en vinner og veldig mange andreplasser. Her er det bare glede og medaljer til alle. Barn og Hund går på lørdag, etter at utstillingen er ferdig. Dommer er en av klubbens medlemmer og påmelding skjer i kiosken på treffet. 

 

Uten mat og drikke, duger helten ikke

Mange har kjørt lenge og langt og er både slitne og sultne når de kommer fram. Vi innbyr derfor til pizzakveld på hotellet etter ringtrening for de som ønsker det. Lørdag er det grillkveld hvor alle tar med det de selv ønsker å grille Vi tenner grillene nede på sletta ved siden av utstillingsringen.Da har vi det helt uformelt, men med flere aktiviteter i tillegg til at vi spiser sammen. Det blir satt opp stort telt, så selv med regndråper skal vi være trygge.

 

Klubbmesterskap

Vi arrangerer uoffiselt stevne i LP (lydighet) og RL(rallylydighet). Dommer i LP er Hilde U Marthinsen og i RL er dommer Berit Småland. Vi har alle klasser og eget påmeldingskjema blir lagt ut på klubbens nett- og FB side 

 

Kiosk

Vi har med hele nettbutikken og kan allerede nå røpe at kaffeavtalen med termokrus med gratis påfyll av kaffe gjentas også i år. Det blir godt utvalg med vafler, pølser etc så verken du eller hunden din skal mangle godbiter. Har du ikke pakket nok klær skal vi også kunne utstyre deg med både hettejakker og t-skjorter, og bankterminal er på plass. Likevel anbefaler vi at dere har med litt kontanter til blant annet loddsalg som vi trekker på lørdagskvelden under grillfesten. 

 

Overnatting

Vi har reservert alle hytter, leiligheter og mange hotellrom ved Hunderfossen Hotell & Resort og booking må skje på email: hotell@hunderfossen.no eller tlf 61 27 40 00 med referanse: Rasetreff for Dansk svensk gårdshund. Det finnes også andre overnattingsmuligheter også i nærheten både i Lillehammer og Øyer, men vi håper at alle som ønsker får plass på stevneområdet. For overnatting inne på selve campingen i bobil, telt eller campingvogn er det ikke nødvendig å forhåndsbestille. 

 

Så da gjenstår bare å si, velkommen til Hunderfossen!

 

 

"Prøve-på"-kurs i rallylydighet

Vi vet at det er mange gårdshundeiere som har lyst til å prøve seg i ulike grener. Her får dere sjansen til å se om rallylydighet er noe for dere. Fredag 5. august kl. 17:30 på Hunderfossen med instruktør Berit Smaaland.

Max. 8 deltakere, pris 250,- per ekvipasje.

Påmelding via skjema